Scanianieuws | Scania 770S voor WSG Coil Services

Nieuws insturen of sugessties voor een mooie reportage?

redactie@v8power.nl
Whatsapp: 06 27 397 760

Vandaag een bijzondere aflevering bij WSG Coil Services: een prachtige Scania S770 A6x2/4NB trekker in de nieuwe huisstijl van het bedrijf aan chauffeur Abdul.

Abdul is bij WSG gekomen in 2006 tijdens de bouw van de nieuwe vestiging. Hij kwam elke dag om 08:00 uur en bleef de hele dag om de bouwplaats schoon en netjes te houden. Er werd gedacht dat hij voor de aannemer werkte, en de aannemer dacht dat Abdul vanuit WSG de bouwplaats schoon hield. Toen het gebouw opgeleverd werd duidelijk dat hij vrijwillig iedere dag op de bouwplaats aanwezig was. Abdul is in 2001 als asielzoeker in Nederland gekomen vanuit Togo. Na de bouw is hij in dienst getreden bij WSG als schilder, vanwege zijn werkzaamheden moest hij ook vaak delen in de schilderwerkplaats plaatsen dus heeft hij zijn heftruck certificaat gehaald. Daardoor kon hij vanaf dat moment vrachtwagens laden, zodoende heeft hij zijn vrachtwagenrijbewijs gehaald om te mogen rangeren op het terrein. Hij is begonnen te rijden als chauffeur en doet dit nu al 3 jaar naar de volle tevredenheid.
Zo zie je maar met een goede instelling kun je veel bereiken. Van harte gefeliciteerd met deze super Scania en Abdul, heel veel plezier!!
(Bron: Scania Emmen)

Reacties